Om de "Sorry is Niet Genoeg"-videos te kunnen bekijken, moet je Flash Player installeren of je browser updaten. Je huidige browser ondersteunt geen HTML5 videotechnologie en er is geen Flash Player geïnstalleerd.

0 x sorry is niet genoeg
Tim Camerlinckx

Zeg 'Sorry Is Niet Genoeg' en zet de politici onder druk.

Er hebben al 0 mensen 0 keer 'Sorry Is Niet Genoeg' gezegd.

Jouw videofragment wordt samen met alle andere in een continue loop afgespeeld. De teller blijft lopen tot we in december naar de verantwoordelijke politici stappen. Hoe meer mensen 'Sorry Is Niet Genoeg' hebben gezegd, hoe krachtiger onze eis om actie te ondernemen.

Neem je "sorry is niet genoeg" op

1/3 van het voedsel wereldwijd wordt verspild. En dat terwijl 1 op 8 mensen honger lijdt. Vind je dat ook onaanvaardbaar? Zet onze politici onder druk om er iets aan te doen en zeg hier ”Sorry Is Niet Genoeg”. Hoe vaker we dat doen, hoe beter politici naar onze eisen zullen luisteren.

(Let op: je video mag maximum 10 seconden duren.)

Je hebt een webcam en Flash Player nodig om je eigen "Sorry Is Niet Genoeg"-filmpje op te nemen.

Indien je al een webcam hebt maar geen Flash of een te oude versie van Flash kan je hier de laatste versie downloaden.

Vul je gegevens in

   

    Bedankt!

    Met jouw filmpje zet je onze politici onder druk om naar onze eisen te luisteren en een beleid uit te stippelen dat verspilling in alle schakels van de voedselketen aanpakt.

    Nog even geduld... Jouw filmpje verschijnt binnen 10 minuutjes op de website. We sturen je een mailtje van zodra het online staat.